Het eerlijke verhaal van je ambachtelijke bakker

Brood


Consumenten willen graag weten wie hun eten maakt, wat er precies ingaat en hoe het wordt gemaakt. Omdat ambachtelijke (banket)bakkers vaak ’s nachts werken, valt het niet mee om het eerlijke proces van akker tot bakkerswinkel goed te laten zien.

Wil je weten welke grondstoffen jouw bakker gebruikt? Wat het verschil is tussen verschillende graansoorten? Hoe dat ene gezonde brood of dat lekkere appeltaartje wordt gemaakt? Of wil je gewoon eens een kijkje achter de schermen nemen? Vraag het je bakker! Hij laat je graag zien hoe hij te werk gaat en geeft met plezier antwoord op je vragen.

Volg de ambachtelijke bakker op Facebook!

Het mooie bakkersvak

Ambachtelijke bakkers werken dagelijks aan pure en eerlijke producten, zoals brood, gebak, koek en andere lekkernijen. Ze bereiden, verwerken, decoreren, snijden, modelleren en doen nog veel meer. Elke dag is weer anders!

Het bakkersvak is voor wie liefde voor lekker heeft. Een creatief ambacht dat rijk is aan tradities, maar waar ook gewerkt wordt met de modernste technieken. Wil jij ook bakker worden? Er zijn verschillende opleidingen om bakker te worden. Vraag je bakker naar de mogelijkheden.

Volg de ambachtelijke bakker op instagram!